banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Raspucani Ante Pažin i Robert Bunoza potopili Gnjilišta

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Raspucani Ante Pažin i Robert Bunoza potopili Gnjilišta

   Četvrta večer Lige mjesnih zajednica Čapljine, bila je uvod u drugo kolo. U kadetskom dijelu za prvo mjesto u A skupini, igrali su Čeljevo i Grabovine. Poslije velike borbe pobijedili su mladi Čeljevčani s minimalnih 1:0. Strijelac je bio Josip Mustapić.

   Seniorski dio počeo je zanimljivom utakmicom drugog kola A skupine, Dračevo/Sjekose – Gnjilišta 8:4. Dračevo/Sjekose je povelo s 2:0, Gnjilišta su izjednačila, a na odmor se otišlo s pogotkom prednosti za Dračevljane. U nastavku igra Gnjilištana se raspala pa je Dračevo/Sjekose slavio uvjerljivo 8:4. Zanimljivo, sve pogotke za pobjedničku momčad postigla su dvojica igrača - Ante Pažin i Robert Bunoza po četiri, strijelci za Gnjilišta bili su Milenko Merdžan dva, te Josip Buntić i Josip Popović po jedan.

   U trećoj utakmici četvrte turnirske večeri, susretu B skupine, Tasovčići/Klepci su uvjerljivo 11:0, poluvrijeme 6:0, nadigrali Domanoviće. Nakon dva lako primljena pogotka na početku utakmice, ekipa Domanovića je napravila kardinalnu grešku, počela je napadati s vratarom u polju, što je za takvu igru neiskusne igrače skupo koštalo. S obzirom da su s druge strane bili bili prvoligaški igrači poput Pervana i Vrbice to se pokazalo samoubilačkom taktikom. Tasovčići/Klepci su vješto koristili naivnu igru suparnika i zidali vodstvo do 6:0, u prvom dijelu. U nastavku slična priča s tim da Domanovići ni povremenu napadačku inicijativu nisu uspjeli iskoristiti ni za počasni pogodak. Valja reći da će unatoč dva uvjerljiva poraza Domanovići imati priliku da u svojevrsnom repesažu izbore drugi krug.

   Subota je na turniru slobodan dan, a u nedjelju, 25. srpnja, će od 20,15 sati, utakmicu drugog kola u kadetskoj konkurenciji igrati Svitava i Gabela Polje. Seniorski dio programa šeste turnirske večeri, počet će susretom drugog kola F skupine Gabela – Doljani, a završiti utakmicom drugog kola E skupine, Grabovine – Trebižat.

Tekst i foto: D. Musa

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!