Logo
Ispiši ovu stranicu

Pripreme nogometnih klubova: Bjelave oživjele Čapljina počela s pripremama

Istaknuto Pripreme nogometnih klubova: Bjelave oživjele Čapljina počela s pripremama

    Poslije jedno i pol mjesečnog mrtvila prozivom nogometaša Čapljine oživjele su i čapljinske Bjelave. Na prvi trening pristiglo je dvadesetak uglavnom mlađih igrača. Nakon riječi pozdrava Slađana Milinkovića, predsjednika kluba, nogometašima se obratio trener Damir Borovac koji se u svom obraćanju osvrnuo i na pripreme. Uglavnom, prema onome što je kazao, prvi treninzi će biti jedanput dnevno, a od početka idućega tjedna preći će se na dizanje tjelesne spreme i rad dva puta dnevno.

   „Naš cilj je povratak u Prvu ligu, da bi to ostvarili trebao se maksimalno pripremiti, ukomponirati sastav, jer neće biti lakih protivnika ni lakih bodova. Mi ćemo svim ekipama u ovom rangu biti izazov za dokazivanje, zato ništa ne smijemo prepustiti slučaju. Do početka idućega tjedna očekujemo kompletiranje ekipe i maksimalni angažman”, kazao je Borovac.

   Emir Ćerić – Ćika, jedno od najzvučnijih imena čapljinskog nogometa uopće, u svom obraćanju podcrtao je rad i samo rad.

   „Čapljina je oduvijek imala nadarene nogometaše, međutim već dugo nije izbacila klasnog igrača. To se mora promijeniti. Kako? Radom! Nema u nogometu filozofije, treba raditi i ekipno i individualno. Igrač koji želi uspjeti, mora sam dodatno raditi”, podcrtao i bivši ovaj bivši poznati nogometaš koji je uz ostalo dijelio svlačionicu sa slavnim Euzebiom, igrao protiv kralja nogometa Pelea...

   Iako kratak, prvi proziv nogometaša Čapljine protekao je u znaku ozbiljnih tema. Svakako s razlogom, jer je nedavno klub potpisao ugovore sa 13 juniora. Nakon proziva krenuo je prvi trening s loptom.

Tekst i foto: D. Musa

Bjelave1-Nogometasi_Capljine_na_prvom_prozivu.JPG Bjelave3-Predsjednik_Milinkovic_i_strucno_vodstvo_Capljine.JPG Bjelave5-Trener_Borovac_i_legenda_Capljine_Emir_Ceric.JPG

Poslijednja izmjena danaSubota, 17 Srpanj 2021 06:07
Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!