Logo
Ispiši ovu stranicu

Zanimljiv sastav GOŠK-a za narednu sezonu: Prvom sastavu priključen petnaestogodišnji Albin Šuta!

Istaknuto Zanimljiv sastav GOŠK-a za narednu sezonu: Prvom sastavu priključen petnaestogodišnji Albin Šuta!

   Na prvom prozivu nogometaša GOŠK-a za narednu sezonu među 24 igrača našlo se čak šest juniora i jedan kadet – petnaestogodišnji Albin Šuta. Od juniora prvom sastavu priključeni su mladi vratar Pavo Jurković zatim Ermin Rokić, Petar Kuridža, Mirko Šutalo, Demir Bešo i Enes Beća. Od prošlogodišnjeg sastava na spisku su vratar Milović, zatim Rizvanović, Ramljak, Glibo, Tipurić, Šunjić, Peko, Bošnjak, Jusufbašić, Šantić, Hajdarević. Naravno, na prvom okupljanju bile su i prinove - vratar Adnan Bobić, Vulić, Jazvin, Baltić, Hasanović i Ahmić.

   Priključivanje rekordnog broja mladih prvom sastavu „Trojanaca” prvoj ekipi Zlatko Kojić, voditelj omladinske škole obrazlaže riječima:

   „Kroz proteklih šest, sedam godina, uspjeli smo na zavidnu razinu podići rad s mladima. Plod toga su upravo prvoj ekipi priključeni igrači. U prošloj polusezoni s prvotimcima su vježbali – Kuridža i Šutalo, sada smo dodali još petoricu. Svaki od njih ima potencijala za prvi sastav GOŠK-a , a i puno više. Među njima bi posebice izdvojio Albina Šutu koji još nije napunio šesnaest godina, ali tehnikom i odnosom prema obvezama plijeni pažnju. Imali smo ponude nekoliko klubova za njega, još prije sezonu dvije, nismo ih prihvatili, jer ih nismo ocijenili povoljnim za njegov dalji napredak. Sve ćemo učiniti da se Šuta, kao i ostali naši mladi igrači pravilno razvijali

   Predsjednik kluba Lujo Ilić i direktor Andrija Jurković, zavisno od dojma u provjerama ne isključuju angažman još par nogometaša. Uglavnom, trenutačni sastav je spoj iskustva i mladosti.

D. Musa

Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!