banerRC212

TKW Čapljina: Sezona bez turnira zaključena podjelom certifikata i diploma

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto TKW Čapljina: Sezona bez turnira zaključena podjelom certifikata i diploma

    Osmogodišnjem radu Taekwondo kluba Čapljina razdoblje pandemije korona virusa udarilo je svoj pečat. Tako su zadnjih dana lipnja članovi ovog mladog i agilnog kolektiva kraju priveli po mnogo čemu specifične aktivnosti. Radilo se punim pogonom, ali se nije išlo na natjecanja. Klub je zadnju dekadu lipnja uz redovite treninge, obilježio s više aktivnosti:

   „Ugostili smo djecu s posebnim potrebama iz udruge 'Betanija', kojima smo uz druženje, prezentirali i tajne taekvondoa, zatim smo dva dana bili domaćini članovi Taekvondo kluba Derventa. Uz zajedničko vježbanje i sparingovanje, vrijeme smo proveli u druženju i igri, a na kraju smo organizirali podjelu certifikata u majstorskim zvanjima”, ističe Željko Vego predsjednik TK Čapljina i prvi trener:

   „Ja sam presretan jer imamo osam novih članova koji su položili za crni pojas, a četvoro koji su položili za drugi dan. Za naš mali klub koji djeluje tek osam godine, to je pravi pothvat. Nismo išli na državno prvenstvo u Zvornik zbog situacije s epidemijom, jer imamo mladu ekipu pa se u dogovoru s roditeljima nismo upuštali u rizik da se djeca zaraze. U rujnu će se održati bh kup u Visokom, ja se nadam da ćemo biti spremni za to natjecanje”, zaključuje trener/predsjednik Vego.

   Uglavnom, na zadnjoj sezonskoj manifestaciji prije odmora 33 člana Taekwondo kluba Čapljina dobilo je iskaznicu u učeničkim i višim učeničkim pojasevima, dok je 12 dobilo certifikate u majstorskim zvanjima, osam - prvi dan i četiri – drugi dan.

Tekst i foto: D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 02 Srpanj 2021 14:07
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!