banerRC212

Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje - Borba za opstanak do posljednjeg daha!

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje - Borba za opstanak do posljednjeg daha!

   „Naša situacija nije sjajna petnaesti smo s deset bodova, međutim nema predaje, borit ćemo se za opstanak što se kaže - do posljednjeg daha. Nitko ne može jamčiti opstanak, ali nema predaje”, rezolutan je Damir Borovac – Kana, treenr federalnog prvoligaša Čapljine.

   Valja reći da je upravo trener Borovac bio i prva akvizicija Čapljine. Podsjećamo, Borovac je prvoligaša iz Bjelava vodio u tri zadnja kola jesenske polusezone, kada su osvojena četiri boda. HNK Čapljina i trener Borovac inače njezin bivši igrač i u nekoliko navrata i trener, dogovorili su se na vrijeme o nastavku suradnje. To je rezultiralo i blagovremenim početkom priprema. Podsjećamo, ljetos su Čapljinci u sezonu startali sa zakašnjenjem, što se svakako odrazilo i na rezultate.

   „Prvu proziv obavit ćemo u nedjelju, 17-og, na stadionu Bjelave u 14 sati. Tog prvog dana neće biti treninga, razgovarat ćemo o planu rada, ciljevima i obvezama”, kaže Borovac.

   Trener Borovac ističe da pojačanja nisu njegov dio posla, a sudeći prema najavama već na prvom prozivu u svlačionici bi trebalo biti i po koja prinova. 

Tekst i foto: D. Musa

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!