banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

Dubrovčani sezonske radnike traže u Čapljini

Turizam je ipak živ

 

Bez obzira na pandemiju koronavirusa koja se izrazito odrazila na turizam zbog ograničenja kretanja i zatvorenih granica, turizam je i dalje tu kao i potreba za sezonskim radnicima.

Pravi primjer za to je dubrovačka ugostiteljska tvrtka Pizza shop d.o.o. koja je bez obzira na pandemiju, radnike potražila u Bosni i Hercegovini, pa tako i u Čapljini. Pizza shop d.o.o. zapošljava sezonske radnike uz osiguran smještaj – konobari, kuhari, pizza majstori i djelatnici u fast food pultu u restoranima, te skladištari/dostavljači u veleprodaji.

Za više detalja posjetite društvene mreže Pizza shop Web trgovina, Tutto bene Pizzeria & Fast Food i Mea Culpa Dubrovnik.

Ugrabite priliku za posao i javite se na broj: +385 99 3758 814 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Središnji dan 29. obljetnice Lipanjske zore Hercegovine

U ponedjeljak, 7. lipnja obilježava se središnji dan 29. obljetnice Lipanjske zore Hercegovine. Sveta misa za poginule branitelje bit će održana s početkom u 10h na groblju u Ševaš njivama, a za 11.30h je planirano polaganje vijenaca kod Spomen obilježja u Počitelju. U večernjem dijelu programa bit će održana Sveta misa na groblju Čeljevo s početkom u 19.30h, a u 20.30h na Spomen obilježju u Čeljevu bit će polaganje vijenaca. 

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!