banerRC212

Petak, 13 Studeni 2020

Za kraj polusezone za zaborav Čapljini i GOŠK-u neugodni suparnici

   Pred nogometašima Čapljine je važna utakmica protiv čvrste momčadi Travnika. Utakmica 15. kola Prve nogometne lige Federacije BiH, Čapljina – Travnik igrat će se u subotu s početkom u 13,30 sati.

..........................................................

   Nogometaši GOŠK-a u zadnjem kolu jesenske polusezone idu na teško gostovanje u Kakanj. Utakmica 15-og kola Prve nogometne lige Federacije, Kakanj – GOŠK, igrat će se u subotu s početkom u 13,30 sati.

…………………………………………………………

   Rukometno prvenstvo u južnoj skupini Prve federalne rukometne lige stiglo je do osmog kola. Pred mladom momčadi Čapljine nakon hercegovačkog derbija protiv Međugorja, je derbi začelja sa Zrinjskim u Mostaru. Utakmica Zrinjski – Čapljina igrat će se u nedjelju s početkom u 13 sati.

   Čapljinski rukometaši igraju i Ligu Herceg-Bosne. U redovitom kolu Čapljinci će ugostiti ekipu Kiseljaka. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 13 sati.

..............................................................

   U Mostaru će gostovati i nogometaši Višića. U susretu 11-og zadnjeg kola jesenske polusezone, Višići će igrati protiv Branitelja. Utakmica će se igrati u nedjelju s počekom u 14,30 sati. Zanimljivo, Višići su prvi s 24 boda, dok je Branitelj zadnji, jedanaesti, sa 6 bodova.

.................................................................................

   Odbojkašice Čapljine ponovo će put Sarajeva. Ovoga puta Čapljinke će u derbiju začelja igrati protiv Alipašina Polja. Utakmica Alipašino polje – Čapljina igrat će se u subotu s početkom u 16 sati.

.........................................................................

   U informacijama Radiopostaje Čapljina koncem prošloga i početkom ovoga tjedna, shodno najavama iz Košarkaškog saveza BiH, najavljivali smo da će se u reprezentativnoj stanki igrati zaostale utakmice. Međutim, zbog pandemije korona virusa, obveza dijela klubova u ABA 2 ligi i obveza u reprezentaciji, ni ovoga vikenda čapljinski košarkaši koji imaju dvije zaostale utakmice, neće igrati.

...................................................................

  • Objavljeno u Sport

AUDIO: U Čapljini više od 22000 punoljetnih osoba ima pravo glasa; za osobe u izolaciji formirani mobilni Covid timovi

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini bit će održani u nedjelju, 15. studenog 2020. godine. Prvi put se izbori održavaju u uvjetima epidemije Covid-19.

Biračka mjesta bit će otvorena od 07.00 do 19.00 sati. Uz pokazivanje jednog od važećih bh. identifikacijskih dokumenata (osobna iskaznica, vozačka dozvola, putovnica) na biračkom mjestu birač dobija kombinaciju glasačkih listića koja mu pripada i ostvaruje pravo na glasovanje. Tajnost glasovanja je osigurana na biračkom mjestu, naveli su iz Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Lokaciju svog biračkog mjesta birači mogu provjeriti ako posjete internet stranicu Središnjeg izbornog povjerenstva www.izbori.ba i otvore link "Da li ste registrirani", zatim da u prazna polja upišu tražene podatke (ime, prezime i JMB).

Drugi način provjere je putem slanja SMS poruke na broj 091 12 12 12, poruka treba sadržavati samo JMB, slanje poruke košta 0,10KM+PDV.

Treći način provjere lokacije biračkog mjesta je da birač kontaktira gradski Centar za birački spisak ili pozove info linije SIP-a BiH 033/251-331 ili 033/251-332.

Kako građani mogu ostvariti svoje biračko pravo te ide li sve po planu kad su u pitanju pripreme za lokalne izbore u Čapljini pitali smo Vedrana Suška, predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Čapljina.Donosimo tonski prilog.

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!