banerRC212

Violeta traži veći broj operatera za rad u čapljinskoj Lasti

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Gospodarstvo
Istaknuto Violeta traži veći broj operatera za rad u čapljinskoj Lasti

Grudska tvrtka „Violeta” raspisala je natječaj za posao u tvornici „Lasta” u Čapljini. U oglasu na službenoj stranici ove tvrtke stoji:

„Ukoliko želite postati dio tima Lasta čapljina, u potrazi smo za radnicima u procesu proizvodnje koji su motivirani, odgovori, komunikativni i spremni na timski rad traže se operateri u proizvodnji”.

Riječ je naravno, o više osoba. U opisu posla stoji:

„Operater na stroju odgovoran je za stabilan rad stroja, kvalitetu proizvoda, sigurnost na stroju, brige o čistoći djelova i okolice stroja”. U opisu posla dalje stoji, da su operateri zaduženi i za „vizualnu kontrolu gotovih proizvoda”.

Uvjeti su – minimalno srednja stručna sprema smjer mehatronika, Mehanika ili elektrotehnika, ali nije uvijet. Zatim kao uvjeti navode se „Visok stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu. Zanimanje za rad na strojevima i spremnost na rad u smjenama”.

Zanimljivo, radno iskustvo nije uvjet?!

Uz navedeno u poruci iz oglasa tvrtke Violeta ističe se da se nudi – zanimljiv i dinamičan posao u tvornici urađenoj prema svjetskim standardima, rad u opuštenoj i stimulativnoj atmosferi, adekvatna primanja i bonuse, te mogućnost profesionalnog napredovanja i usavršavanja.

Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti putem sljedećeg linka stranice: https://violeta-doo.talentlyft.com/o/kOq/apply,

Natječaj ostaje otvoren do 28. veljače 2021. godine. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će obavješteni.

Od Petra Ćorluke, direktora tvrtke „Violeta” doznali da će se po odabiru vršiti obuka primljenih kandidata kako bi bili spremni za pokretanje proizvodnje u rekonstruiranoj čapljinskoj tvornici.

D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 05 Veljača 2021 08:07
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!