banerRC212

Četvrtak, 29 Srpanj 2021

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Opličići u završnici slomili Gabelu, Šuškovo lako s Grabovinama

   Utakmicama trećeg kola E i F skupine, te C kadetske lige završeno je natjecanje po skupinama Lige mjesnih zajednica Čapljine. Do konca prvoga kruga preostalo je još razigravanje četiri najslabije ekipe u seniorskom dijelu natjecanja, od kojih će pobjednici proći u osminu finala. Rezultati devete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine:

   Kadeti, C skupina, treće kolo, Zvirovići/Prćavci – Svitava 3:1. Strijelci Luka Buntić, Josip Maračić i Luka Brajković za pobjednički sastav, a Luka Pavlović za poraženu Svitavu. Prvi su Zvirovići/Prćavci sa 6 bodova, drugoplasirana Svitava ima 3 boda, dok je trećeplasirano Gabela Polje bez bodova.

   Seniori treće kolo F skupina, Opličići – Gabela 4:2. Strijelci Anis Razić, Madžid Turajlić, Emil Šejtanić i Irhan Turajlić za Opličiće, a Marko Ćorić i Petar Soldo za Gabelu. Utakmica je imala zanimljiv tijek. Poveli su Gabeljani pogotkom Ćorica. Nakon vodećeg gola „Trojanci” su imali nešto više od igre, da bi u samoj završnici preko Anela Razića Opličići poravnali, a zatim i preokrenuli pogotkom Madžida Turajlića. Nakon što je Petar Soldo poravnao na 2:2, nekoliko minuta prije kraja očekivali su se „šesterci”, međutim uslijedila su dva „laka komada” Oplićića, pogodili su Emil Šejtanić i Irhan Turajlić. Od Gabele s obzirom na sastav više očekivalo, dok su Opličići bez svog najboljeg igrača Mustafe Šetke, ugodno iznenadili.

   Konačni poredak u F skupini, 1. Opličići 6, 2. Gabela 3, 3. Doljani 0 bodova. Dalje idu Opličići i Gabela, dok će Doljani priliku tražiti u razigravanju.

   E skupina, Šuškovo Naselje - Grabovine 5:0. Samo na početku utakmice bilo je izjednačeno, da bi Šuškovo vremenom preuzimalo inicijativu i na koncu zabilježilo višer nego uvjerljivu pobjedu. Strijelci Leon Kozarić 3, Davor Valjan i Diano Karlušić po jedan pogodak. Konačni poredak, E skupina, 1. Šuškovo Naselje 6, 2. Grabovine 3, 3. Trebižat 0 bodova. Za drugi krug plasirali su se prvoplasirano Šuškovo i drugoplasirane Grabovine, dok će Trebižat razigravati za drugi krug.

D. Musa

 

  • Objavljeno u Sport

U Ljubuškom: Predstavljanje knjige Radoslava Dodiga „Homo Criticus”

    Pred Franjevačkim samostanom na Humcu, u četvrtak 29-og srpnja održat će se predstavljanje knjige „Homo criticus” Radoslava Dodiga. Uz pozdravno obraćanje fra Daria Dodiga gvardijana humačkog samostana, u programu će kao predstavljači nastupiti – dr. fra Andrija N ikić, dr. Ivo Lučić i prof. Ivan Vukoja.

U sklopu programa svira i pjeva Leon Lasić, dok će program voditi Lana Dodig. Program predstavljanja počet će u 20 sati. (dmu)

  • Objavljeno u Najave
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!