Logo
Ispiši ovu stranicu

U Trebižatu sahranjen kolega Mile Pavlović

Istaknuto U Trebižatu sahranjen kolega Mile Pavlović

   Kolega novinar Milan Mile Pavlović, profesor, ravnatelj, vijećnik, zastupnik..., u ponedjeljak je sahranjen na mjesnom groblju u Trebižatu. Rođen je 4. siječnja 1945. godine u Trebižatu, a preminuo je u 76-oj godini, u nedjelju 22-og studenog. Na groblju u Trebižatu sahranjen je 23. studenog. Kolega Milan je cijeli svoj radni vijek koji je potrajao bezmalo pola stoljeća, proveo je u Čitluku. Bio je nastavnik i ravnatelj u Osnovnoj školi fra Didaka Buntića.

   Uz novinarski i radni angažman Milan Mile Pavlović je bio vijećnik HDZ BiH, u Općinskom vijeću Čitluka, te zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije. Bio je društveno angažiran uz ostalo i u ogranku Matice hrvatske u Čitluku.

   Kolega Mile, kako su ga obično zvali, postao je suradnik Večernjeg lista još početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a surađivao je i u nizu drugih medija - Radio Herceg-Bosne, Brotnjo info... Po prirodi ljubazan i susretljiv kolega Mile je bio uvijek pri ruci i novinarima Radiopostaje Čapljina, kada se izvještavalo o događajima iz susjednog Čitluka. Ukratko, nije bio zatvoren ni svoj, nego otvoren i pouzdan. Od kolege Mile se mogao uzeti podatak kojeg nije trebalo provjeravati. U novinarstvu kao i životu, bio je temeljit i odgovoran. Inače, brat Mile Pvlovića bio je poznati književnik Vladimir Pavlović, koji je preminuo 1996. godine.

   U ime kolektiva Radiopostaje Čapljina, kolega Mile, pokoj Ti vječni!

Mile1.JPG Mile17.jpg Mile3.JPG

Mile4.JPG Mile5.JPG Mile6.JPG

Mile7.JPG Mile8.JPG

Poslijednja izmjena danaUtorak, 24 Studeni 2020 15:27
Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!