banerRC212

Subota, 21 Svi 2022

AUDIO: Poljoprivrednim proizvođačima podijeljeno gorivo iz robnih rezervi

Poljoprivrednim proizvođačima s područja grada Čapljina, koji su ostvarili pravo na novčanu potporu u biljnoj proizvodnji na Županijskoj razini u 2021.godini podijeljeno je, u četvrtak, 19.5., dizel gorivo Federalne direkcije robnih rezervi.

Ovo je prvi put da se poljoprivrednicima u Federaciji BiH daje poticaj u gorivu, a nekoliko poljoprivrednih proizvođača upitali smo što misle o ovoj mjeri.

30. obljetnica stradanja dvanaestorice hrvatskih branitelja obilježena je na lokaciji Drenovac, Stolovi

Trideseta obljetnica stradanja dvanaestorice hrvatskih branitelja obilježena je na lokaciji Drenovac, Stolovi. Kod spomen-križa na Dubravi održana je sveta Misa za poginule hrvatske branitelje koju će predvodio stolački župnik don Ljubo Planinić uz koncelebraciju don Ive Šutala, don Mladena Šutala i đakona Bože Šutala.

Nakon sv. Mise upriličeno je polaganje vijenaca i paljenje svijeća predstavnika svih udruga na tome području, proisteklih iz Domovinskog rata.

Na Pušištima je održan malonogometni memorijalni turnir pod geslom “DA SE NIKAD NE ZABORAVE”.

 

Zajednička sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i HDZ-a RH održana u Čapljini

Zajednička sjednica Predsjedništava Mladeži HDZ-a BiH i HDZ-a RH održana je u prostorijama Gradskog odbora HDZ-a BiH u Čapljini.

"Cilj sastanka je da se potpiše jedan zajednički sporazum o posebnoj suradnji između ove dvije sestrinske organizacije - Sporazum o posebnim odnosima. "Imali smo do sada jednu odluku 1994. godine potpisanu od strane prvih predsjednika, a nikada poslije nije napravljeno nešto takvo", kazao je između ostalog Mate Lončar, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH.

Prije početka sjednice izaslanstva Mladeži HDZ-a BiH i HDZ-a RH skupa s gradonačelnikom Čapljine i predsjednikom GO HDZ-a BiH Čapljina dr. Smiljanom Vidićem odali su počast hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatske slobode. Tim povodom razgovarali smo s gradonačelnikom Vidićem i predstavnicima Mladeži HDZ-a BiH i Mladeži HDZ-a RH.

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!