banerRC212

'Akademci' uspješni domaćini i organizatori

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto 'Akademci' uspješni domaćini i organizatori

   Nogometaši premijerligaša GOŠK-a iz Gabele, danas kreću s pripremama za novu sezonu. Trener Feđa Dudić prvu prozivku najavio je za 17,30 sati na stadionu Perica Pavlović. Trener Gabeljana je jasan, nakon kraćeg dogovora odmah se kreće s radom. Na prozivu se očekuje i nekoliko novih igrača.

……………………………………………

   Rukometna akademija Čapljina bila je uspješan organizator, ali i sudionik 2-og Međunarodnog turnira u mini rukometu, "RA CUP 2018".

   Mladi rukometaši među kojima je bilo i rukometašica, natjecali su se u dvije kategorije. U kategoriji 2008-mo godište, prvo mjesto osvojila je upravo Rukometna akademija Čapljina, drugi je bio Metković 1963., a treći Izviđač iz Ljubuškog. U konkurenciji 2009-to godište, prvo mjesto pripalo je Školi rukometa Metković, druga je bila Rukometna akademija Čapljina, a treći Izviđač iz Ljubuškog. Medalje i odličja mladima dijelili su poznati igrači iz Čapljine – Nikola Prce, Mateo Rodin i Marin Vegar. Turnir u mini rukometu, dio je programa manifestacije "Lipanjske zore".

.............................................

   Sedme večeri otvorenog prvenstva Čapljine u tenisu za igrače preko 35 godina, odigrana su dva meča osmine finala i jedan četvrtfinali. Rezultati, osmina finala, Dodig (Međugorje) – Martinović (Metković) 2:0 (6:2 i 6:3), Kristijan Jarak (Čapljina) – Moro (Međugorje) 2:1 (6:2, 5:7 i 10:5 u taj breku); četvrtfinale, Musa (Mostar) – Šaravanja (Ljubuški) 2:1 (5:7, 6:0, 10:5).

    Večeras su na programu tri četvrtfinalna meča, a sastati će se, Veraja (Metković) – Jarak (Čapljina), Dodig (Međugorje) – Ćavar (Metković) i Iličić (Čitluk) – Marić (Mostar). Turnir se igra na teniskim terenima u Čeljevu, a sastavni je dio programa manifestacije „Lipanjske zore“.

..............................

   S dosta uspjeha na Otvorenom prvenstvu Sarajeva za uzrast do 12 godina, nastupile su čapljinske tenisačice Kleopatra Sušac i Karla Bakalar. Kepatra Sušac je ispala u trećem kolu porazom od druge Čapljinke, Karle Bakalar 0:2. Karla Bakalar stigla je do finala. Kao jedna od nositeljica u prvom kolu bila je slobodna, a onda je na putu do finala postigla tri pobjede. U finalu je poražena od Golubovićeve uz Sarajeva 0:2, po setovima 0:6 i 2:6, te je na kraju zauzela drugo mjesto.

....................................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend