banerRC212

Vikend u Čapljini u znaku tekwondoa i boćanja

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Vikend u Čapljini u znaku tekwondoa i boćanja

   Tekwondo klub Čapljina u subotu će biti organizator federalnog prvenstva i Kupa Čapljine, u tekwondou. Kako smo doznali od Željka Vege predsjednika kluba i trenera, prijavljeno je čak 370 natjecatelja, među kojima će se naći i tridesetak mladih Čapljinaca. Natjecanje će početi u devet sati ujutro, a za očekivati je da će potrajati sve do 9 sati navečer.

   Svečanost otvaranja najavljena je za 15 sati, a poslije nje slijede finalne borbe. Za ljubitelje športa obavijest – ulaz je slobodan.

...............................................

   Nogometno prvenstvo BiH nastavlja se šestim kolom u Ligi za opstanak i u Ligi za prvaka. GOŠK iz Gabele gostuje u Tuzli. Utakmica Sloboda – GOŠK igrat će se u nedjelju, na stadionu u Tušnju, a počet će u 17 sati.

   U Ligi za opstanak dvije utakmice će se igrati u subotu, a sastati će se u Vitezu, Vitez i Mladost, te u Zenici, Čelik i Borac (Bajna Luka)

   Liga za prvaka, u šestom kolu igrat će Radnik – Zrinjski, Krupa – Željezničar i Sarajevo – Široki Brijeg.

................................................

   Čapljinski boćarski klubovi u drugom kolu bit će domaćini. Čapljina će na boćalištu uz Dom umirovljenika, ugostiti nepredvidivu posušku Buru, dok će u Dračevu gostovati nekad moćne Grude. Obje utakmice igrat će se u nedjelju, susret u Dračevu počet će u 14, a u Čapljini u 16 sati.

   B skupina u drugom kolu igrat će u Neumu, Neum – Rastok (Ljubuški), te u Grudama, Ante Rozić i Napredak Willa, slobodan je Široki.

................................

Poslijednja izmjena danaPetak, 20 Travanj 2018 15:50
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!