banerRC212

Kiša "poškropila" prvi trening lavova

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport

Tridesetak igrača, kompletan stručni stožer, te nekoliko članova uprave okupilo se na prvom prozivu nogometaša GOŠK-a, na pomoćnom terenu stadiona "Perica Pavlović". Prozivku je obavio Feđa Dudić, prvi trener "lavova" koji je očito bio zadovoljan prizorom, odnosno odzivom. Govoreći o planu priprema Dudić je naglasio.

"Krećemo s jednim treningom dnevno prvih pet dana, šesti će biti slobodan, a onda slijedi priprema utakmica protiv Sarajeva, 17. siječnja. Poslije prve provjere nastavljamo žestokim radom, dva puta dnevno, do 22. siječnja, kada idemo na osmodnevne pripreme u Međugorje. Po povratku s priprema, slijedi turnir, Memorijal Andrije Ankovića u Gabeli. Fazu uigravanja, zaključit ćemo generalnom provjerom protiv Travnika, 10. veljače. Načelno je i ta utakmica dogovorena. Uz ove četiri dogovorene utakmice, tijekom priprema u Međuigrju planiramo odigravanje ukupno tri utakmice, jednu protiv Veleža, načelno smo dogovorili, a ostale dvije ćemo narednih dana", kratko je novinare s programom priprema upoznao mladi trener Gabeljanja.

Ostaje dojam da je Dudić maksimalno usredotočen na pripreme, te da igračima neće biti lako, jer kao bivši vrsni igrač dobro zna kako se postiže natjecateljska forma, žestokim radom, pravim drilom. Inače, prvi proziv "lavova" protekao je u znaku kiše. Nebo kao da je koordiniralo svoje slavine s početkom prozivke nogometaša GOŠK-a, dok je Dudić igračima izlagao plan "slavine" su se otvarale a kiša je ulila kao iz kabla. Je li to bio dobar ili loš znak pokazat će vrijeme.

Valja reći da je prvom prozivu prisustvovalo tridesetak igrača. Nije bilo Rijada Kobiljara, koji će stići u petak, te novoangažiranog Mate Pehara. Od novih igrača na prvom okupljanju bili su – Stefan Barić, Emrah Hasanhodžić i povratnik u ekipu nakon dvije godine, Matej Rodin. GOŠK planira angažman još desnog bočnog ,čime će se kompletirati igrački kadar "lavova". Što se tiče statusa kapetana Miljenka Bošnjaka, koji je izrazio želju za prijelazom u Slogu iz Siminog Hana, Dudić ističe da će o tome odlučiti razgovori uprave i igrača. Drugim riječima kazano, kakav god bide dogovor trener će ga prihvatiti.

Tekst i foto: D. Musa

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend