banerRC212

Rastali se GOŠK i Nenad Gagro, a Vukašin „Vule” Trivunović liječi anemične Trojance

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Rastali se GOŠK i Nenad Gagro, a Vukašin „Vule” Trivunović liječi anemične Trojance

   Vukašin Vule Trivunović novi je trener GOŠK-a iz Gabele. Vijest je potvrdio Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-ove uprave. Trivunović ekipu preuzima u utorak u 15 sati, kada će voditi prvi trening. Inače, Trivunović je u BiH i šire, poznato nogometno ime, uz ostalo nosio je u više navrata dres juniorske i seniorske reprezentacije BiH. U tri navrata nastupao je za banjalučki Borac, dva puta Sarajevo, igrao je u ruskoj Premijer lizi, zatim Poljskoj, Njemačkoj, Kazahstanu, te Srbiji. Kao trener vodio je banjalučki BSK, zatim prvoligaše R. Srpske – Slobodu iz Mrkonjić Grada, Slogu iz Srpca, banjalučki Borac i Kozaru iz Gradiške.

   Valja reći da se nakon drugog domaćeg kiksa s ekipama iz donjeg dijela ljestvice, dva gostujuća poraza, te uoči dva derbija protiv Olimpika i Rudara, razlaz GOŠK-a i Nenada Gagre se mogao očekivati. Po završetku utakmice GOŠK – Bratstvo 1:1, naprosto je isijavalo nezadovoljstvo zalaganjem, igrom i rezultatom. Prvi puta s tribina od skupine GOŠK-ih navijača, „lavova”, čulo se – skinite dresove, upućeno na adresu igrača, te „Gagro odlazi”. Da je razlaz bio na vidiku moglo se zaključiti i iz izjave samog Nenada Gagre, doskorašnjeg trenera, koji je po završetku utakmice uz tekst potpisanom uz ostalo rekao:

   „Ostvarenim rezultatom ne možemo biti zadovoljni. Kad sam ušao u svlačionicu igračima sam rekao – glavu gore, moramo se izdići iz ove situacije. Vidjet ćemo s predsjednikom i direktorom što i kako dalje”.

   Dakle, iako vruć nakon još jedne teške utakmice u Gabeli, u kojoj se morao stizati rezultat, Gagro je bio svjestan da su ga igrači igrom ja tebi, ti meni..., bez okomitih proigravanja s malo žara cijelo poluvrijeme, doveli do „gambita”. Inače, iz GOŠK-a ističu da su se s Gagrom razišli sporazumno.

   Uglavnom, anemične Trojance u naredna tri kola, do kraja polusezone, „liječit” će trener opasnog imena, koje se nekada davalo djeci da se preduprijede zle sile.

D. Musa

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 30 Listopad 2019 15:02
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend