banerRC212

Spojili se čapljinski rukometni klubovi

U Čapljini ponovno imamo jedan rukometni klub Ujedinili su se HRK Čapljina i Rukometna Akademija. Tim povodom iz Akademije su uputili priopćenje, u kojem stoj "želimo upoznati sve prijatelje kluba, sponzore, građane Čapljine i sve ljubitelje rukometa o novonastaloj situaciji u čapljinskom rukometu.
Kao što znate u našem gradu, egzistirala su dva rukometna kluba “Hrvatski rukometni klub Čapljina“ i “Rukometna akademija Čapljina“ čiji su predsjednici Dragan Suton i Darijan Bošković na zajedničkom sastanku s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem donijeli odluku o spajanju klubova.
Prioritet kluba je razvoj mladih igrača a gospodin Suton svojim znanjem i iskustvom će sigurno dati doprinos u ostvarenju naših ciljeva.
U narednom periodu očekuje nas puno posla s obzirom da seniorska liga počinje za dva tjedna dok mlađe kategorije svoje natjecanje počinju početkom listopada a u sustavu natjecanja imat ćemo četiri muške ekipe i dvije ekipe djevojčica što je preko sto dječaka i djevojčica u ligaškom natjecanju."

 

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend