banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Gabela Polja nakon Čapljine iznenadili i Čeljevo, Šuškovo i Dračevo/Sjekose sigurni

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Gabela Polja nakon Čapljine iznenadili i Čeljevo, Šuškovo i Dračevo/Sjekose sigurni

Sedamnaeste večeri lige mjesnih zajednica Čapljine, iznenađenje u natjecanju kadeta Gabela Polje je na penale eliminiralo Čeljevo, dok su kod seniora u polufinalu favoriti, Šuškovo Naselje i Dračevo/Sjekose.

   Rezultati, kadeti, polufinale, Čeljevo – Gabela Polje 4:5, nakon penala, u regularnom dijelu susret je završen neodlučeno 2:2; seniori, četvrtfinale, Šuškovo Naselje – Tasovčići/Klepci 2:1 u prvoj, te Dračevo/Sjekose – Čapljina 1 6:1, u drugoj utakmici. Utakmice su vodili čapljinski suci Čepo i Proleta.

   Treba istaknuti da su dvije od tri utakmice gledateljima bile vrlo zanimljive, a jedna od njih bila je uvodna utakmica kadeta između Čeljeva koje je važilo za favorita i samopouzdanog Gabela Polja. Pogotkom Žarka Kordića povelo je Čeljevo, Gabela Polje je poravnalo preko Zorana Primorca, a ubrzo potom Kordić svojim drugim pogotkom, ponovo donosi prednost svojoj ekipi. U nastavku golom Marina Pehara, Gabela Polje spretno poravnava. Uslijedili su penali, izvođači po dva prva udarca, na obje strane, bili su precizni da bi treći šesterac Ivano Markota, vratar Gabela Polja, uspio obraniti što je bilo presudno. Uslijedilo je veliko slavlje pobjedničke ekipe koja se očito, prije natjecanja, nije vidjela u finalu, međutim hrabrom igrom u četvrtfinalu protiv Čapljine, te u polufinalu protiv Čeljeva uspjela je to ostvariti.

  Dinamičan i uzbudljiv bio je prvi susret seniorskog programa Šuškovo Naselje – Tasovčići/Klepci. Šuškovo je opravdalo ulogu favorita, međutim nije nadigralo suparnika koji je imao više prilika, tako primjerice pri rezultatu 1:0 iz četiri pet „mrtvih” prilika Tasovčići/Klepci ne uspijevaju poravnati. Kazna je stigla početkom drugog dijela kada Marko Markić drugim pogotkom, podiže na 2:0. Sve što su do kraja uspjeli nogometaši Tasovčića/Klepaca bilo je smanjenje rezultata na 2:1, a strijelac je bio Ante Galić.

   O trećoj utakmici dosta govori rezultat 6:1 za Dračevo/Sjekose, poslije izjednačene igre u prvih sedam – osam minuta, Ante Pažin koristi zbunjenost obrane Čapljinaca i postiže prvi pogodak. Do kraja prvog dijela na 2:0 podiže Robert Bunoza, u nastavku slijede pogodci Davora Šutala, pa Vinka Krešića i još jednom Ante Pažina. Na 5:1 smanjio je Danko Bilić, da bi konačnih 6:1 svojim trećim pogotkom, postavio Ante Pažin.

   Srijeda je slobodan dan, a Liga mjesnih zajednica Čapljine, nastavlja se u četvrtak, 8. kolovoza. Parovi, kadeti, utakmica za treće mjesto, Čeljevo – Svitava od 20 sati; seniori, polufinale, Šuškovo Naselje – Opličići od 21 sat, te Dračevo/Sjekose – Bobanovo Selo od 22 sata.

D. Musa

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 08 Kolovoz 2019 09:58
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!