Logo
Ispiši ovu stranicu

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Višića u finalu, seniori Opličića i Bobanovog Sela u polufinalu

Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Višića u finalu, seniori Opličića i Bobanovog Sela u polufinalu

   Tri uvjerljive pobjede obilježile su šesnaestu večer Lige mjesnih zajednica Čapljine. Rezultati, kadeti – polufinale, Višići – Svitava 6:1; seniori - četvrtfinale, Opličići – Gnjilišta 3:0 u prvoj, te Bobanovo Selo – Višići, također 3:0, u drugoj utakmici.

   Branitelji kadetskog trofeja Višići, u polufinalu demonstrirali su moć protiv u prva dva kruga dojmljive Svitave. Pogodcima Marka Mrvalja, Petra Brajkovića, Mateja Šutala i Jure Marića Višićani su zarana ostvarili veliku prednost, 4:0. Nakon što je Marin Krešić smanjio na 4:1, kadeti Višića su još dva puta pogodili mrežu, a oba pogotka postigao je Nikola Rajič. Pobjeda je samo dokaz da je u trećeligašu NK Višići stasala nadarena generacija koju umješno vode Tomo Jurković i Goran Bule.

   U susreti dva ugodna iznenađenja drugog kruga Lige mjesnih zajednica Čapljine, Gnjilišta i Opličića, lakše od očekivanja Opličići su izborili svoje prvo polufinale. Do četvrtfinala borbena Gnjilišta su pružila slabiju partiju što ih je koštalo najvećeg uspjeha, naravno da su prošli u polufinale. Strijelci za pobjednike bili su – Emir Šejtanić, Sanjin Šuta i Mustafa Šetka.

   Rezultatom 3:0 zaključena je i druga utakmica seniorskog programa prve četvrtfinalne večeri između Bobanova Sela i Višića. Brojniji i spremniji igrači Bobanova boljom završnicom stigli su na domak prošlogodišnjeg trećeg mjesta, dok Višićanima za utjehu ostaje činjenica da im kadeti igraju u velikoj formi. Pogotke za Bobanovo postigli su Toni Akrapović, Marko Puljić i Dejan Tunjić.

D. Musa

Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!