banerRC212

Boćarskog prvenstva BiH: Na rasporedu četiri utakmice – četiri derbija

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Boćarskog prvenstva BiH: Na rasporedu četiri utakmice – četiri derbija

   Vrlo zanimljive bit će utakmice posljednjeg prvenstvenog kola u obje skupine boćarske lige. U A skupini u kojoj ima pet klubova igrat će se deseto, a u B skupini šesto kolo. Za sada je jedino sigurno da će Napredak Willa iz A skupine razigravati za opstanak, dok je redoslijed ostalih klubova pod znakom pitanja i neće ga razriješiti samo zadnje kolo, nego i tri zbog vremenskih prilika – kiše, odložene utakmice.

   Program će početi u Čapljini, gdje će danas od 16 sati igrati Čapljina i Bura, Čapljina ima utakmicu manje, a Bura bod više, pa bi rezultat mogao riješiti ili još više zakomlicirati završnicu. Utakmica će početi u 16 sati. U drugoj utakmici u nedjelju, na neumskoj Rivi igrat će Neum i Široki. Gusari su već osigurali prvo mjesto, međutim pobjedom bi dodatno zakomplicirali borbu za drugu poziciju između Širokobriježana, Bure i Čapljine.

   U B skupini u Dračevu se za opstanak bore domaće Dračevo i Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 14 sati. Grude i Ante Rozić sigurni su sudionici doigravanja, međutim, nije nevažno tko će biti prvi, što donosi prednost domaćeg terena. Utakmica Grude – Ante Rozić igrat će se u boćarskoj dvorani u Grudama s počtkom u 16 sati.

   U zaostaloj utakmici iz sedmog kola boćari Čapljine na svom terenu, poraženi su od Neuma 6:18. Čapljinci su time umanjila izglede za doigravanje, dok se Neum učvrstio na vrhu s 12 bodova. Za danas je najavljeno odigravanje zaostale utakmice u Prologu kod Ljubuškog, Rastok – Grude.

 

D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 07 Lipanj 2019 15:14
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend