banerRC212

Lavovi u tišini hvatali zalet za nastavak prvenstva

  • Napisao/la D.M.
  • Objavljeno u Sport

Taman kad su se okuražili poslije pobjede nad Željezničarem u Sarajevu, u premijerligašu GOŠK-u slijedilo je bolno prizemljenje „četvrtice“ u kupu protiv prvoligaša TOŠK-a i Zrinjskog u prvenstvu. Iluzorno je govoriti o raspoloženju nakon dvije utakmice u kojima su im protivnici osam puta zatresli mrežu, uz golgeterski post na drugoj strani. Mato Neretljak novi trener Gabeljana, koji je s klupe dirigirao na tim utakmicama, odmah po završetku susreta protiv Zrinjskog, najavio je da jeta faza prošlost, te da se okreću radu čemu je u prilog išla i dvotjedna stanka u prvenstvu. Kako u proteklih desetak dana iz Gabele nije bilo glasa potražili smo trenera Neretljaka, koji naglašava da su stanku iskoristili radno.
Radili smo maksimalno, po dva puta dnevno, nastojali smo osvježiti i tjelesno ojačati momčad. Zbog mogućih ozljeda nismo igrali utakmice, nego se uigravali međusobno. Zadovoljan sam radom i ponašanjem igrača prema obvezama, u naredna dva – tri dana usredotočit ćemo se na utakmicu protiv Zvijezde u Ugljeviku. To je za obje momčadi važna utakmica“, ukratko referira trener Neretljak, te na upit da GOŠK-u predstoji teško razdoblje, naglašava:
„Da, pored Utakmice u Ugljeviku, predstoje utakmice protiv Sarajeva u Gabeli, pa Tuzla Citya u gostima, međutim mi se time ne zamaramo. Za nas je sada bitna utakmica protiv Zvijezde, a o ostalima ćemo razmišljati kada na njih dođe red. Svaka nam je utakmica u suštini ista, a svaki bod dobrodošao, bez obzira na ime protivnika“, zaključuje trener Neretljak.
Što će donijeti rad u tišini proteklih dana ostaje za vidjeti, međutim stanka je za sada, donijela Neretljaku ohrabrujući zdravstveni bilten, ozlijeđeni igrači su se oporavili, tako da se rekovalescentom smatra još samo Miha Vidmar.
D. Musa

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 18 Listopad 2018 13:46

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend