banerRC212

U okviru Dana općine za vikend tradicionalna natjecanja u šahu i streljaštvu

Istaknuto U okviru Dana općine za vikend tradicionalna natjecanja u šahu i streljaštvu

Šahovski klub Čapljina u povodu Dana općine, priprema već tradicionalni šahovski turnir, koji će se održati u nedjelju, 1-og listopada, u prostorijama kluba u ulici Matije Gupca.
"Svjesni smo ograničenog prostora, pa nismo posebice oglašavali turnir, međutim mlađi igrači iz okolnih klubova, saznali su za njega, pa očekujemo dobar odziv. U stvari neće biti iznenađenje, ako i na pločniku bude stolova", dodaje u šali Vladislav Prskalo predsjednik ŠK Čapljina.
Turnir će se igrati po švicarskom sustavu, sedam kola, petnaest minuta po igraču uz kompjutorsko ždrijebanje.Tradicionalnim Otvorenim prvenstvom Čapljine u lovnom streljaštvu, svoj prilog obilježavanju Dana općine dat će i lovci. Naime, LD "Galeb" u subotu, 30-og rujna, organizira natjecanje u disciplini trap, koje će se održati na strelištu Bodenici u Trebižatu.
"Očekujemo 10 – 12 ekipa", ističe Niko Rebac, voditelj Sekcije LD "Galeb", te dodaje:
"Dolazak su potvrdile ekipe – Neuma, Gruda, Mostara, Ljubuškog, Čitluka, Širokog Brijega, Busovače, te naravno domaćin Čapljine, a još je neizvjesna prijava Opuzena", kaže Rebac.
Otvoreno prvenstvo Čapljine u lovnom streljaštvu, bodovati će se i kao zadnje kolo lige Herceg-Bosne. Tako će otvoreno prvenstvo Čapljine u lovnom streljaštvu, uz natjecateljski imati i svečarski karakter, kroz proglašenje najboljih u ligaškom dijelu.


 

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend