banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

U Gradskoj upravi Čapljina zaposlenik pozitivan na koronavirus. Zbog sumnje na zarazu, testirat će se svi zaposleni u Dječjem vrtiću Čapljina

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na COVID-19 u protekla 24 sata testirano je 227 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je 7 a jedan novozaraženi je iz  Čapljine. Iz Gradske uprave Čapljina su kazali da je njihov djeltanik pozitivan na koronavirus. Epidemiološka situacija djelatnika je pod kontrolom te nema većih zdravstvenih poteškoća, a isti je na bolovanju od proteklog četvrtka, 25. lipnja. Situacija je pod kontrolom, poduzete su sve mjere dodatne zaštite i dezinfekcije, te su svi kontakti s oboljelim stavljeni u samoizolaciju – poručeno je iz Ureda za odnose s javnošću grada Čapljine.
S obzirom da je riječ je o suprugu djelatnice Dječjeg vrtića Čapljina, u programu Radiopostaje Čapljina, o mjerama koje se poduzimaju u vrtiću govorio je Ivica Matić, ravnatelj Dječjeg vrtića Čapljina. 


 

 

 

 

Ljubitelji biciklizma u Čapljini u subotu će uživati u vožnji od grada do Karaotoka

Biciklistički klub Čapljina u subotu organizira rekreativnu vožnju na relaciji Trg kralja Tomislava - Karaotok (Motel Park) - Trg kralja Tomislava.
Ruta je rekreativnog karaktera, za sve sudionike vožnje osigurani su pratnja (policijska, medicinska i klub bus), a tempo vožnje se prilagođava mogućnostima sudionika uz pauze za odmor.
Start biciklijade je u subotu u 17 sati na Trgu kralja Tomislava.

U tonskom prilogu poslušajte što je u najavi ovog događaja za Radiopostaju Čapljina kazao predsjednik BK Čapljina Vederan Pažulj.

Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend