banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

OBAVIJEST poljoprivrednim proizvođačima

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da se rok  za ažuriranje podataka u Registru poljoprivrednih gospodarstava  i Registru klijenata  produžuje za 30
dana od propisanog. Znači, rok za predaju zahtjeva od strane poljoprivrednika je 30.04.2020. godine. Sve dodatne informacije možete dobit na broj telefona
036/ 805-052, lokal 216, ured Poljoprivrede i zaštite okoliša grada Čapljine.

 

AUDIO: Neki od novih slučajeva covid-19 U HNŽ-u ne mogu se svrstati u postojeće klastere

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) potvrđeno je deset novih slučajeva covida-19 - pet u Mostaru, četiri u Čitluku i jedan u Konjicu.
- Nemamo precizne podatke o pet novozaraženih na području Mostara i liječnici istražuju mogu li se oni svrstati u neki od postojećih klastera. Izgledno je da neke od njih nećemo moći svrstati u postojeće klastere što dodatno otežava trenutnu situaciju - istaknuo je na konferenciji za novinare savjetnik predsjednika Vlade HNŽ-a Darko Juka.
Na području HNŽ-a do sada su 54 osobe bile pozitivne na novi koronavirus. Trenutno su četiri osobe smještene u izolatorij Klinike za infektivne bolest SKB Mostar, tri su na respiratoru u teškom stanju, a jedna osoba prima kisik.

U tonskom prilogu poslušajte prilog s konferencije Kriznog stožera HNŽ-a.

AUDIO: KONFERENCIJA ZA NOVINARE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HNŽ-A (Ponedjeljak, 30.3.2020.)

Redovitu konferenciju za novinare organizirao je krizni stožer HNŽ-a. Javnosti su se obratili Darko Juka, savjetnik predsjednika Vlade HNŽ, prof. dr. sc. Jurica Arapović, spec. infektologije – član Županijskog stožera civilne zaštite HNŽ i prim. dr. Suzana Sokolović- Begić, ravnateljica Opće bolnice Konjic. Među ostalim istaknuto je da je nažalost prvozaražena osoba u Mostaru preminula. Većina donesenih zapovijedi stožera važit će do daljnjeg.U tonskom prilogu poslušajte dio konferencije:

Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend