banerRC212

Petak, 24 Prosinac 2021

Veletržnica u Tasovčićima neće raditi u subotu i nedjelju, 25. i 26. prosinca

Tijekom praznovanja Božića po gregorijanskom kalendaru, veletržnica u Tasovčićima neće raditi dva dana, 25-og i 26-og prosinca. Podsjećamo, veletržnica je na Badnji dan radila do 11 sati.Ponedjeljak, 27-og prosinca bit će uobičajeni radni dan, od 5 sati izjutra pa do 20 sati navečer. Jasno i u dane blagdana ispred veletržnice, bit će zaostale nekvarljive robe kao što su drva i slično. (dmu) 

Nikola Prce predvodit će reprezentaciju BiH na Europskom prvenstvu

   Čapljinac Nikola Prce predvodit će rukometnu reprezentacija Bosne i Hercegovine na narednom Europskom prvenstvu koje će se održati od 13-og do 30-og siječnja iduće godine u Mađarskoj i Slovačkoj. Sa šireg popisa tijekom uvodnih priprema, otpali su drugi Čapljinac Dragan Pavlović, te Ljubušak Marin Vegar koji je svojedobno nosio dres Čapljine. Pavlović i Vegar su na spisku rezervnih igrača koji se poslije prijava EHF-u, po potrebi, mogu pozvati u slučaju ozljeda ili bolesti.

   Podsjećamo, reprezentacija BiH je u skupini A, s favoritima Španjolskom i Švedskom, te Češkom. Prvu utakmicu BiH igrat će 13-og siječnja protiv Švedske u Bratislavi. (dmu)

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!