banerRC212

U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku su završni radovi - planirani početak rada je sredinom rujna

  • Napisao/la Tihana Đevenica
  • Objavljeno u Audio
Istaknuto U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku su završni radovi - planirani početak rada je sredinom rujna

U Dječjem vrtiću Čapljina završni radovi su u tijeku. Davor Galantić, dipl. inžinjer građevine, projektant i nadzor nad objektom Dječjeg vrtića Čapljina kazao je za RPČ da se trenutno rade pripreme za postavljanje podova u grupnim sobama, te završni radovi u kuhinji i parteru.

"Razlog kašnjenja s radovima je taj što je kompletno prizemlje trebalo renovirati. Izmijenjene su kompletne vodovodne i kanalizacijske instalacije, elektro instalacije, instalacije grijanja, podignuta je energetska vrijednost samog objekta, ugrađena najmodernija kotlovnica, solarni paneli, sjenila itd.", istaknuo je Galantić.
Ivica Matić, ravnatelj Dječjeg vrtića Čapljina je rekao da je program upisa završen i da je u vrtić upisano 234 djece, 3 jasličke i 6 vrtićkih skupina, uz područni odjel Višići koji kreće s radom 3. rujna. "Kad je u pitanju početak rada ovog Dječjeg vrtića, točan datum nemamo, završni radovi su pri kraju, a nakon toga imamo tehnički prijem, realno bi bilo reći da bi vrtić mogao početi s radom negdje sredinom rujna."
Poslušajte u tonskom prilogu cijeli razgovor s građevinskim inžinjerom Davorom Galantićem i ravnateljem Dječjeg vrtića Ivicom Matićem.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 10 Listopad 2018 12:08
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend