banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

TO "Čapljinka" otvorila prijave za princezu i princa Međunarodonog ljetnog karnevala

Turistička organizacija "Čapljinka" poziva svu djecu da se prijave na casting za princezu i princa ljetnog karnevala. Prijave se primaju putem facebook stranice TO "Čapljinka". Izbor princeze i princa na kojem mogu sudjelovati sva djeca uzrasta od 4 do 10 godina održat će se 16. kolovoza na Dječjem karnevalu, na Trgu kralja Tomislava.

Organizatori karnevala, također pozivaju sve ljude dobre volje, posebno mlade, da budu volonteri na 21. Međunarodnom ljetnom karnevalu u Čapljini, upoznaju nove ljude, sklope prijateljstva, pomognu domaćim i gostujućim grupama kao i očuvanju tradicije.

Prijave za volontere traju do četvrtka. 15. kolovoza.

U Trebižatu održana književna večer posvećena Vladimiru Pavloviću

U sklopu Trebižatskog kulturnog ljeta u dvorištu Doma kulture priređena je tradicionalna književna večer posvećena Vladimiru Pavloviću. Poeziju su čitali Maja Matić, Iva Lucija Borovac, Agnes Matić, Antea Vasilj, Krešimir Sušac, Laura Soče, Josip Goluža, Marina Rebac, Ivo Sušac Bronđa pročitao je ulomak iz djela Kad su se koze smicale a književnom analizom "Pavlovićeve riječi" kroz večer poezije ljubitelje književnosti vodila je profesorica Milica Pehar. Trebižatsko kulturno ljeto se nastavlja misom za branitelje u nedjelju u 18 sati.

  • Objavljeno u Kultura

Održana 3. Noć Admirala Mahića u Počitelju

U prostoru udruženja MLAZ u Počitelju,održana je treća Noć Admirala Mahića. Poeziju su govorili, njegovi prijatelji pjesnici iz Engleske, Slovenije i BH.

  • Objavljeno u Kultura
Pretplati se na ovaj RSS feed

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend