banerRC212

Prijave za kamp za prstenovanje ptica "Hutovo blato 2021." do 10. rujna

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Prijave za kamp za prstenovanje ptica "Hutovo blato 2021." do 10. rujna

   Do 10-og rujna otvoren je poziv za sudjelovanje na 3-em kampu za prstenovanje ptica u Bosni i Hercegovini, Hutovo blato 2021. Kao i prethodna dva kamp organizira Ornitološko društvo „Naše ptice” iz Sarajeva u suradnji s Javnim poduzećem Park prirode Hutovo blato i Udrugom za zaštitu ptica i prirode „Čaplja” iz Čapljine. Financijsku podršku projektu pružaju fondacije EuroNatur i MAVA kroz projekt Adriatic Flyway 4 i Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH, kroz projekt Monitoring ptica na području FbiH/BiH.

   Kamp će se održati od 3-eg do 17-og listopada na Hutovom blatu, a bit će organiziran u dva ciklusa, prvi od 3-eg do 9-og listopada, a drugi od 10-og do 17-og listopada. Vođa kampa bit će Nenad Spremo iskusni prstenovač iz Vojvodine. Pored obuke za prstenovanje ptica, polaznici će biti uključeni i u radionicu za edukaciju o borbi protiv krivolova.

   Broj sudionika na smjeni je ograničen na pet. Prednost imaju studenti fakulteta prirodnih nauka. Prijave se vrše slanjem obrasca na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., još jednom ističemo do 10-og rujna. Jasno sa stajališta interesa grada čapljine poželjno bi bilo da se prijave i naši u prvom redu mlađi sugrađani, studenti fakulteta prirodnih znanosti. (dmu)

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!