banerRC212

Djelomična sanacija prometnice R - 426, Dračevo - Cerovica, Hutovo - Ravno

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Djelomična sanacija prometnice R - 426, Dračevo - Cerovica, Hutovo - Ravno

   U tijeku su radovi na sanaciji i rekonstrukciji dijelova regionalne ceste R – 426, Dračevo – Svitava – Cerovica i Hutovo – Ravno. Kako smo doznali od Bore Bukvića iz ministarstva Prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije, do kraja tjedna bit će završeni radovi na dionici Dračevo – Svitava. Na tom dijelu prometnice novim asfaltnim slojem presvučeni su oštećeni dijelovi prometnice, djelomično je čišćenjem rješavano i pitanje preglednosti, a kroz čapljinsku općinu djelomično je saniran i dio prometnice na usponu, prema Neumu.

   Za one koji preko visoravni Hrasna putuju prema Neumu, važna je i informacija da se radi i na sanaciji dionice prema Cerovici, odnosno na dijelu regionalne ceste 426, kroz općinu Neum. Ukupno će se u rekonstrukciju dionice od Dračeva do Cerovice uložiti oko 400.000 maraka, a dodatnih 200.000 uložit će se u nastavak prometnice na dionici od Hutova do Ravnom. S obzirom da će se radovi izvoditi i na nekim prilaznim putovima, ukupno će u rekonstrukciju te dionice, biti uloženo preko 700.000 maraka

   Uz rekonstrukciju regionalne prometnice R – 426, uskoro slijede i radovi na sanaciji regionalne prometnice R – 425 a, na dionici od Čapljine do Gabele, te dijela prometnice u Gabeli i dio puta od Gorice za Dolac, koji će se presvući betonom.

D. Musa

Slika; Google

Poslijednja izmjena danaPetak, 16 Studeni 2018 17:11
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend