banerRC212

Vlakovi i vozni red

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Vlakovi i vozni red

   Od 1-og rujna prestalo je prometovanje sezonskog turističkog vlaka na relaciji Sarajevo – Čapljina. Podsjećamo, sezonski vlak je prometovao tijekom pune turističke sezone od 15-og lipnja, do 31-og rujna.

   Putnicima na relaciji Čapljina – Sarajevo, za putovanja ostaju dva para vlakova. Polazak jutarnjeg vlaka iz Čapljine, je u 6,16 sati, a dolazak u Sarajevo u 8,41 sati. Popodnevni vlak s kolodvora u Čapljini, polazi u 16,35 sati, dolazak u Sarajevo je u 18,56 sati.

   Iz Sarajeva jutarnji vlak za Čapljinu kreće u 7,07 sati, dolazak u Čapljinu je u 9,29 sati, dok popodnevni vlak polazi u 16,50 sati, a dolazak u Čapljinu je u 19,14 sati.

   Da je putovanje vlakom sve popularnije, svjedoči natpis na ulazu u čapljinski kolodvor. U obavijesti stoji:

   Cijenjeni putnici, zbog velikog interesiranja za putovanje bh. vlakovima, molim da, ukoliko ste u mogućnosti, kupovinu karata i rezervaciju izvršite ranije. U pojašnjenju odgovorni su nam kazali da putnici obično dolaze desetak do petnaest minuta prija putovanja, pa onda ne uspijevaju nabaviti karte do vremena polaska vlaka, koji čekajući putnike kasni. Da se to ne bi događalo, postavljena je obavijest koja upozorava, da se kolodvorske formalnosti obave blagovremeno.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend